BTS Polderrun Klaaswaal

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen van het Oranjeplein. De start, finish en het wedstrijdsecretariaat zijn allemaal op korte loopafstand van deze parkeerplaatsen. Verder is er de mogelijkheid om rondom de Voorstraat te parkeren. Hier zijn alleen niet veel beschikbare parkeerplaatsen vrij en is er de kans dat deze moeilijk te bereiken zijn i.v.m. de loop.

Wedstrijdsecretariaat

De startnummers kunnen worden opgehaald in de Botjesstraat of. Deze straat is aangrenzend aan de Voorstraat en hier is ook de start en finish van het evenement.

Omkleedgelegenheid

Tegenover de Botjesstraat, op het terrein van de oude slager is er de mogelijkheid om u om te kleden en u waardevolle spullen te bewaren in de geplaatste lockers. Deze zullen ook worden beveiligd.

Toiletten

Bij de start en finish zullen een aantal mobiele toiletten geplaatst worden. Verder is er de mogelijkheid om bij Happy Belegde Broodjes gebruik te maken van het toilet.

Medische hulp

Bij de start en finish zullen mensen aanwezig zijn die beschikbaar zijn voor medische hulp van de renners of bezoekers van het evenement. Verder zal er rondom het parcours medische hulp paraat staan.

Eten en drinken

U heeft de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje voor, na of tijdens de loop bij Happy Belegde Broodjes in de Botjesstraat. Ook heeft u de mogelijkheid om wat te eten en drinken op het terrein van de oude slager, tegenover de Botjesstraat.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 3E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kidsrun, 5 kilometer loop, een 10 kilometer loop en een 20 kilometer estafetteloop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.