BTS Polderrun Klaaswaal

Bereikbaarheid

De start en de finish van het evenement zijn op de Voorstraat. Dit is makkelijk te bereiken met de auto. Let wel op dat wanneer u met de auto komt u maar van korte duur in de Voorstraat mag parkeren en dat de straat tijdelijk moeilijk te bereiken is omdat de deelnemers hier starten of finishen. Verder zal er door de Polderrun elders in het dorp ook wat oponthoud zijn. De organisatie zal zijn best doen dit tot een minimum te beperken.

Het is mogelijk om iets verderop, op het Oranjeplein te parkeren. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de Voorstraat waar de deelnemers zich kunnen melden om hun startnummer op te halen, waardevolle spullen af te geven of om te kleden. Toeschouwers kunnen hier de start en finish zien of een hapje of drankje halen bij Happy Belegde Broodjes.

Mensen uit de nabije omgeving worden aangeraden te voet of met de fiets te komen.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 3E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kidsrun, 5 kilometer loop, een 10 kilometer loop en een 20 kilometer estafetteloop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.