BTS Polderrun Klaaswaal

BTS Polderrun Klaaswaal – 5 kilometer

De 5 kilometer loop heeft een mooi parcours waarbij je start op de Voorstraat. Vanaf dit punt loop je richting de Kerkstraat waar je rechtsaf slaat tot aan het Monument waar je weer rechtsaf slaat de Oranjestraat in. Hier ga je naar rechts de Nassaustraat in en loop je rechtdoor de Oud Cromstrijensedijk OZ op en sla je linksaf de Parallelweg in. De Parallelweg loopt over in de Rijksstraatweg en hier blijf je lopen totdat je linksaf de Boomdijk in moet. Na een aantal kilometer in de Boomdijk te hebben gelopen loop je om de pionnen heen en ga je schuin naar beneden een eigen weg in. Aan het eind van de eigen weg ga je schuin linksaf de Oud Cromstrijensedijk OZ op en loop je helemaal door totdat je schuin naar beneden de Nassaustraat in. Aan het einde van de Nassaustraat ga je rechtsaf de Voorstraat in waar de finish is.

BTS Polderrun Klaaswaal - 5 kilometer

Schrijf je nu snel in!

Voor slechts €12,50 doe je mee aan de 3e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal, die gehouden wordt op 31 mei 2019. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Wat krijgt u als deelnemer?

  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • Medaille
  • Gratis drankje

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 3E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kidsrun, 5 kilometer loop, een 10 kilometer loop en een 20 kilometer estafetteloop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.