BTS Polderrun Klaaswaal

BTS Polderrun Klaaswaal – 5 kilometer

De 5 kilometer loop heeft een mooi parcours waarbij je start op de Voorstraat. Vanaf dit punt loop je richting de Kerkstraat waar je rechtsaf slaat tot aan het Monument waar je weer rechtsaf slaat de Oranjestraat in. Hier ga je naar links de Oud Cromstrijensedijk OZ op totdat je iets voorbij de 4e Moerweg rechtsaf kan slaan een eigen weg op. Dit wordt duidelijk aangegeven. Deze eigen weg loop je helemaal uit totdat je op de Boomdijk uitkomt. Hier ga je rechtsaf en loop je tot aan het begin van de Boomdijk. Hier ga je weer rechtsaf en loop je over het fietspad tot aan de Parallelweg die je ingaat en rechtdoor de dijk op loopt. Hier streek je over en ga je rechts de dijk af waarna je vervolgens linksaf gaat weer de Voorstraat in waar de finish is.

BTS Polderrun Klaaswaal - 5 kilometer

Schrijf je nu snel in!

Voor slechts €12,50 doe je mee aan de 2e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal, die gehouden wordt op 1 juni 2018. De 5 kilometer loop begint om 19:30 uur. Van elke ingeschreven deelnemer doneren wij een deel aan het goede doel. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Wat krijgt u als deelnemer?

  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • T-shirt
  • Medaille
  • Gratis drankje

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 2E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kidsrun, 5 kilometer loop en 10 kilometer loop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.