BTS Polderrun Klaaswaal

BTS Polderrun Klaaswaal – 10 kilometer

De 5 kilometer loop heeft een mooi parcours waarbij je start op de Voorstraat. Vanaf dit punt loop je richting de Kerkstraat waar je rechtsaf slaat tot aan het Monument waar je weer rechtsaf slaat de Oranjestraat in. Hier ga je naar rechts de Nassaustraat in en loop je rechtdoor de Oud Cromstrijensedijk OZ op en sla je linksaf de Parallelweg in. De Parallelweg loopt over in de Rijksstraatweg en hier blijf je lopen totdat je linksaf de Lange Biesakkersweg in moet. Na een aantal kilometer over deze weg te hebben gelopen loop je om de pionnen heen en ga je rechtsaf de Oost Biesakkersweg in. Aan het einde van deze weg ga je linksaf de Boomdijk in en hier blijf je lopen totdat je rechtsaf de Kloostersweg in kan. Aan het einde van de Kloostersweg ga je linksaf de Oud Cromstrijensedijk OZ in en loop je helemaal door totdat je schuin naar beneden de Nassaustraat in. Aan het einde van de Nassaustraat ga je linksaf de Voorstraat in waar de finish is.

BTS Polderrun Klaaswaal - 10 kilometer

Schrijf je nu snel in!

Voor slechts €12,50 doe je mee aan de 2e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal, die gehouden wordt op 1 juni 2018. De 10 kilometer loop begint om 20:00 uur. Van elke ingeschreven deelnemer doneren wij een deel aan het goede doel. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Wat krijg je als deelnemer?

  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • Medaille
  • Gratis drankje

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 2E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kids run, 5 kilometer loop en 10 kilometer loop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.