BTS Polderrun Klaaswaal

BTS Polderrun Klaaswaal – 10 kilometer

De 10 kilometer loop heeft een mooi parcours waarbij je start op de Voorstraat. Vanaf dit punt loop je richting de Kerkstraat waar je rechtsaf slaat tot aan het Monument waar je weer rechtsaf slaat de Oranjestraat in. Hier ga je naar links de Oud Cromstrijensedijk OZ op en loop je voorbij de 4e Moerweg helemaal tot de Kloostersweg. Hier ga je rechtsaf en deze weg loop je helemaal uit totdat je bij de Boomdijk bent uitgekomen. Hier ga je linksaf tot je rechtsaf kunt de Oost Biesakkersweg in. Bij de splitsing Oost Biesakkersweg / Lange Biesakkersweg sla je rechtsaf de Lange Biesakkersweg in en deze loop je helemaal uit tot je bent aangekomen bij de Rijksstraatweg. Hier ga je weer rechtsaf en loop je over het fietspad tot aan de Parallelweg die je ingaat en rechtdoor de dijk op loopt. Hier streek je over en ga je rechts de dijk af waarna je vervolgens linksaf gaat weer de Voorstraat in waar de finish is.

BTS Polderrun Klaaswaal - 10 kilometer

Schrijf je nu snel in!

Voor slechts €12,50 doe je mee aan de 2e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal, die gehouden wordt op 1 juni 2018. De 10 kilometer loop begint om 20:15 uur. Van elke ingeschreven deelnemer doneren wij een deel aan het goede doel. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Wat krijg je als deelnemer?

  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • T-shirt
  • Medaille
  • Gratis drankje

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 2E EDITIE VAN DE BTS POLDERRUN KLAASWAAL!

De BTS Polderrun Klaaswaal is het eerste sportieve familiefeest in Klaaswaal. Een feest dat voor iedereen wat te bieden heeft: een Kids run, 5 kilometer loop en 10 kilometer loop. Je loopt door de uitgestrekte, rustieke polders die om Klaaswaal heen liggen en je eindigt op de Voorstraat.